Proiectarea surprinzator de complexa a pungilor ziplock

Proiectarea surprinzator de complexa a pungilor ziplock

Nu stii cum sa sigilezi in mod corespunzator o punga de tip zip-lock? Nu este vina voastra. Destul de multa lume o da in bara. Oamenii tind sa inchida cu fermitate punga ermetica permitand intrarea aerului in interior. Pentru aceasta industrie de miliarde de dolari aerul este un adevarat inamic. Aceasta din urma poate conduce la explozia deseurilor ceea ce este un lucru pe care nu si-l doreste nimeni. Tocmai de aceea se investesc cantitati uriase de timp si bani pentru ca aceste pungi zip-lock sa fie inchise si apoi redeschise cat mai usor astfel incat continutul sa ramana exact asa cum trebuie.
In mod constant se investesc in cercetare si inovare numai pentru a putea obtine cele mai calitative pungi zip-lock.

Cercetare, dezvoltare, inovare pentru obtinerea celor mai calitative pungi zip-lock

Ceea ce este deosebit de interesant la aceste pungi de tip zip-lock este ca ele au parcurs un drum lung in istorie, mai exact din anul 1950 si pana astazi, moment in care Borge Madsen a inventat pungile resigilabile.
In toate domeniile de activitate se utilizeaza pungi de tip zip-lock insa, este cu adevarat greu sa aflati cata cercetare si inovare se afla in spatele lor decat doar daca aveti o pasiune pentru acestea si studiati totul indeaproape. Evident, mai intai au aparut pungile apoi mai tarziu in 1993 s-a adaugat un ,,fermoar” capabil sa sigileze continutul in mod eficient. Mai tarziu pungile ziploc din polietilena au capatat si culoare astfel incat sa fie atractive pentru utilizatori sau sa poata fi sortate dupa culori in functie de continutul lor pentru o identificare mai usoara. Ulterior sigiliul a fost intarit pentru a nu se putea desface cu usurinta iar mai apoi s-a usurat si modalitatea de deschidere a lor. Pentru a rezolva problema deschiderii greoaie a acestor pungi din polietilena cercetatorii s-au inspirat de la plicuri.
In plus, inovatia a mers atat de departe incat alimentele depozitate in interiorul acestor pungi nu preiau aromele una de la cealalta, astfel ca, in momentul in care impachetati in acest tip de pungi o felie de pizza impreuna cu un mar, acesta din urma nu va avea gustul feliei de pizza.

Pungile zip-lock utile in orice domeniu si activitate

Dar ,,fermoarul” este cel care face toata treaba si, inginerilor le-au luat ani intregi sa dezvolte produsul de inalta calitate pe care il folosim astazi iar ,,reteta” este folosita de toti producatorii astfel incat sa obtina pungi reutilizabile de inalta calitate.
In fabricile unde se produc pungi zip-lock conceptele sunt testate in permanenta si, cum este intotdeauna mai mult loc pentru inovare cercetatorii nu se opresc din a dezvolta noi modele din ce in ce mai revolutionare.
pungi zip-lock
Utilitatea lor este incontestabila si veti putea sa le incorporati cu succes printre tipurile de ambalaje oferite clientilor. Sunt utilizate cu succes atat in domeniul industrial cat si cel casnic si reprezinta cea mai buna solutie pentru a depozita diferite obiecte, marfuri, alimente si multe altele in interiorul lor fara sa creeze inconveniente.